Welke nieuwe enthousiaste doktersassistente komt ons team versterken?

Doktersassistent(e)

voor 34 uur – 4 dagen, per week.

Huisartspraktijk Munnik is een moderne, innovatieve huisartsenpraktijk met een groot patiëntenbestand, gevestigd in Valkenburg. Het team bestaat uit 2 huisartsen, 1 Aios, 1 praktijkondersteuner somatiek, 1 praktijkondersteuner GGZ en 3 assistentes.

Om ons team verder uit te breiden zijn wij  op zoek naar een enthousiaste, flexibele collega doktersassistente  die een positieve bijdrage levert aan het werken in teamverband.

Ben je representatief, zorgvuldig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Kun je daarnaast zelfstandig werken, ben je stressbestendig en heb je een proactieve werkhouding? Reageer dan meteen op deze vacature 😊.

Als doktersassistente plan je afspraken met de patiënt, je ontvangt patiënten en begeleiders, beantwoordt vragen en geeft informatie. Je beheert het patiëntendossier en je draagt zorg voor ruimten, apparatuur en hulpmiddelen. Je doet voorbereidende en assisterende werkzaamheden bij onderzoek of behandeling, maar je verricht ook veel handelingen zelfstandig.

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en bij goed functioneren bieden wij je een contract aan voor onbepaalde tijd. De honorering sluit aan bij je opleiding en ervaring en is passend binnen de cao Huisartsenzorg.

Voor meer informatie of interesse, aarzel niet en neem dan gerust contact op met Patricia Oligschlager (praktijkmanager), op nummer 06-83586887. Wil je liever direct solliciteren, stuur dan een bericht of je motivatie-brief met CV naar: p.oligschlager@zio.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *