PatiëntenPortaal

Het patiëntenportaal is een moderne toevoeging die wij u als praktijk bieden. De applicatie is beschikbaar in elke webbrowser, of u nu een PC, laptop, tablet of smartphone gebruikt.

Door in te loggen op de applicatie kunt u als patiënt meteen diverse zaken regelen met uw huisartsenpraktijk, zonder dat u aan de telefoon in de wacht hoeft te staan. Zo kunt u online een afspraak in plannen op de speciaal daarvoor ingerichte tijdsloten, herhaalmedicatie bestellen, bloed- en rontgenuitslagen inzien inclusief het bijbehorende doktersadvies en zelf een email consult versturen aan uw huisarts. Hiermee voldoen we als praktijk ook aan de landelijke eis voor elektronische inzage in uw eigen patiëntendossier.

De medische informatie is veilig doordat het portaal ontwikkeld is naar de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software.

Via onze website kunt u op een veilige manier onderstaande zaken regelen:

  • Afspraak maken
  • digitaal een medische vraag stellen (E-consult)
  • herhaalrecept aanvragen
  • uw medisch dossier inzien

Registreren

Om gebruik te maken van deze online service (WebApp is het nodig dat u zich eenmalig registreert zodat u toegang krijgt tot uw eigen beveiligde patiëntomgeving.
“U kunt hiervoor telefonisch contact voor opnemen met de assistente of stuur een e-mail naar info@huisartsenpraktijkmunnik.nl met de volgende gegevens: Naam, geboortedatum, telefoonnummer en het verzoek dat u gebruik wilt maken van de WebApp. Zodra de assistente uw gegevens heeft gecontroleerd en geregistreerd, ontvangt u een e-mail met daarin de instructies om beveiligd in te kunnen loggen in

uw eigen beveiligde patientenomgeving. U kunt 24/7 inloggen via onze website door op aanmelden te klikken.

Let op! Aanmelden voor de WebApp service is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en ouder. En u  heeft een persoonlijk e-mailadres nodig, U kunt bv niet het gezamelijke e-mailadres van u en uw partner gebruiken,”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *