De nieuwe WebApp

Via onze website kunt u op een veilige manier onderstaande zaken regelen:

  • digitaal een medische vraag stellen (E-consult)
  • herhaalrecept aanvragen
  • een deel van uw medisch dossier inzien
  • een afspraak maken op het spreekuur (Momenteel niet actief ivm Covid)

Registreren

Om gebruik te maken van deze online service (WebApp is het nodig dat u zich eenmalig registreert zodat u toegang krijgt tot uw eigen beveiligde patiëntomgeving.
“U kunt hiervoor telefonisch contact voor opnemen met de assistente of stuur een e-mail naar info@huisartsenpraktijkmunnik.nl met de volgende gegevens: Naam, geboortedatum, telefoonnummer en het verzoek dat u gebruik wilt maken van de WebApp. Zodra de assistente uw gegevens heeft gecontroleerd en geregistreerd, ontvangt u een e-mail met daarin de instructies om beveiligd in te kunnen loggen in

uw eigen beveiligde patientenomgeving. U kunt 24/7 inloggen via onze website door op aanmelden te klikken.

Let op! Aanmelden voor de WebApp service is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en ouder. En u  heeft een persoonlijk e-mailadres nodig, U kunt bv niet het gezamelijke e-mailadres van u en uw partner gebruiken,”

E-consult

“Met de modele e-consulten kunt u via uw eigen portaal nbeveilgd een vraag stellen aan de huisarts of praktijkondersteuner somatiek. De vraag kan van medisch inhoudelijke of van algemeen informatieve aard zijn. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden.”

Herhaalrecepten

“Met de module herhaalrecepten kunt u uw actuele  medicatieoverzicht inzien en recepten bestellen.”

Online afspraken maken

“Wegens corona is deze module tijdelijk niet beschikbaar! Wanneer u inlogt in uw beveiligde patientenomgeving kunt u eenvoudig een afspraak inplannen op het spreekuur van de huisarts. Een consult duurt 15 min en is bedoeld om 1 klacht te bespreken. Heeft u toch meer tijd nodig of heeft u meerdere klachten neem dan contact op met de assistente.
Online afspraken of e-consulten zijn niet bedoeld voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Voor levensbedreigende spoedgevallen belt u de praktijk (optie 1), in de avond of in het weeken de Huisartsenpost of 112.”

Uw medisch dossier inzien

“Bent u bij de huisarts geweest? De huisarts noteert uw gegevens in uw medisch dossier. U kunt een gedeelte van uw medisch dossier inzien en onder andere onderstaandeonderwerpen terug lezen:

  • Het advies van de huisarts
  • Uitslagen van onderzoeken
  • Laboratorium uitslagen
  • Lijst van medicijnen”