Inschrijven/ Uitschrijven

De praktijk is geopend voor nieuwe patiënten.

Kennismakingsgesprek

We stellen het op prijs als u vóór inschrijving kennis maakt met uw nieuwe huisarts. De assistente reserveert extra tijd als u bij het maken van een afspraak aangeeft dat het om een kennismakingsgesprek gaat.

Inschrijfformulier

U kunt in Nederland slechts in één huisartsenpraktijk ingeschreven zijn. In het landelijk ION-register (inschrijving op naam van een huisartsenpraktijk) worden wijzigingen bijgehouden. Wij vragen u daarom om het Inschrijfformulier, te printen of verkrijgbaar bij de assistente, volledig in te vullen en te ondertekenen. We zijn verplicht om uw legitimatiebewijs te controleren en benodigde gegevens in onze administratie op te nemen.
Download het Inschrijfformulier

Uitschrijving vorige huisartsenpraktijk en informatie aan uw zorgverzekeraar.
Als u voorheen stond ingeschreven bij een andere praktijk dan brengen wij uw vorige huisarts op de hoogte van de wijziging. Ook verzoeken wij u om uw vorige huisarts te informeren over uw vertrek.

De overdracht van uw medisch dossier kan elektronisch of per aangetekende post plaatsvinden

Web App

Naast bovenstaand inschrijfformulier is het ook mogelijk om u via de Web App in te schrijven. 

Na uw inschrijving zal de assistente contact met u opnemen . 

In- en uitschrijving

Om de inschrijving definitief te maken plannen wij graag een kennismakingsgesprek in met de huisarts. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken via de assistente. Wilt u zich laten uitschrijven dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de assistente zodat wij u uw dossier kunnen doorsturen naar uw nieuwe huisarts.