Praktijkinformatie

Algemene Informatie

De praktijk is op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00 uur.
Voor vroege vogels is er dagelijks een spreekuur van 7.30-8.00 uur. Dit kan uitsluitend op afspraak ingepland worden.
Van 12:30 – 13:30 uur is de praktijk alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.
Buiten praktijkuren kunt u voor spoedgevallen terecht bij de huisartsenpost in het AZM, tel: 043-3877777

Telefonische bereikbaarheid

Via het praktijknummer krijgt u via een keuzemenu in de meeste gevallen de doktersassistente aan de lijn. Bij haar maakt u afspraken en kunt u met o.a. korte vragen terecht. Deze lijn wordt veel gebruikt en kan wel eens bezet zijn. Gebruik zoveel mogelijk de vaste tijden voor het maken van afspraken en aanvragen van recepten of maak gebruik van de receptenlijn.

Verdere informatie

De Webapp

Wij bieden ook de mogelijkheid om online afspraken in te plannen, recepten te bestellen, (lab)uitslagen in te zien of een korte vraag te stellen. Dit kan via onze webapp. Om gebruik te maken hiervan dient u zich eerst aan te melden via de webapp met uw email-adres (onder kopje HOME), waarvoor u eenmalig met de praktijk moet bellen om uw gegevens te laten verifiëren. Hierna kunt u de webapp altijd gebruiken. De app is alleen geschikt voor kleine (medische) vragen.

Courses Image 05

Klachten

Als huisartsenpraktijk willen wij ons werk graag zo professioneel mogelijk uitvoeren en vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u geen goed gevoel heeft over het contact met onze praktijk. Zo vindt u bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of heeft u de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren.

Inschrijven

U kunt in Nederland slechts in één huisartsenpraktijk ingeschreven zijn. In het landelijk ION-register (inschrijving op naam van een huisartsenpraktijk) worden wijzigingen bijgehouden. Wij vragen u daarom om het Inschrijfformulier, te printen of verkrijgbaar bij de assistente, volledig in te vullen en te ondertekenen. We zijn verplicht om uw legitimatiebewijs te controleren en benodigde gegevens in onze administratie op te nemen.

Mijn privacy

De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).

pharmacy, old, bottles-4496871.jpg

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via onze receptenlijn. Via nummer 043-6012533 en kies dan een 2. Daarnaast kunt u ook via de webapp 24/7 uw herhaalmedicatie doorgeven (nadat u een account heeft aangemaakt en eenmalig met de praktijk heeft gebeld, zie onder kopje home). . De aangevraagde recepten kunt u dan na 2 dagen ná 16.00u ophalen bij de apotheek. Mochten wij vragen hebben over uw bestelling (bijvoorbeeld bij onduidelijkheden of wijzigingen) dan nemen wij contact met u op.

car, car interior, driving car-3588679.jpg

Rijbewijskeuringen

Onze eigen patiënten kunnen bij onze waarnemer terecht voor rijbewijskeuringen. De reguliere keuring kost 40 euro. (houdt u er rekening mee dat wij helaas geen mogelijkheid hebben om te pinnen). Voor de keuring dient u een potje urine en de keuringsformulieren mee te nemen. Wij doen vanwege drukte momenteel geen keuringen voor patiënten van andere praktijken.